מרכך בשר – מכשיר חובה בכל מטבח
מרכך בשר הוא מכשיר מטבח המשמש להפיכת הבשר לרך יותר, עסיסי וטעים יותר. זה עובד על ידי פירוק מכני של הסיבים הקשים של הבשר. הדרך הטובה ביותר לבשל סטייק טוב היא להשתמש תחילה במרכך בשר כדי לפרק את סיבי השריר הקשים כדי לרכך אותו לפני בישולו. מכשירי חשמל אלו הם מוצר חובה מוחלט בכל מטבח. הם יעשו בשר כל כך רך ורך שלא תאמינו.
עבודה קלה – תוצאה מדהימה
מרכך בשר הוא מכשיר המשמש להפיכת בשר לרך יותר וקל יותר ללעיסה. הוא עושה זאת על ידי פירוק רקמת החיבור בסיבי השריר, מה שהופך אותם לרכים וטעימים יותר. יש אנשים שמעדיפים להשתמש בפטיש בשר מכיוון שהוא נותן את אותו אפקט של ריכוך ללא צורך בקניית מכשיר, אבל זה יכול לקחת זמן ומבולגן. פטיש בשר הוא ציוד מטבח בעל שני משטחים שטוחים המשמשים לחבטות, רידוד או ריכוך של מאכלים כגון בשר או ירקות. שני המשטחים עשויים בדרך כלל ממתכת או עץ ויש להם צורות שונות, כגון משטחים עגולים או שטוחים לחבטות, מרכך בשר הוא מכשיר מטבח שיש לו את היכולת להפוך נתחי בשר קשים יותר עדינים ועסיסיים יותר.
מרכך בשר הוא מכשיר מטבח שיש לו את היכולת להפוך נתחי בשר קשים יותר עדינים ועסיסיים יותר. ניתן להשתמש במכשיר על כל נתח בשר, כולל בשר בקר, כבש, חזיר, עופות וציד. ניתן להשתמש בו גם על ירקות כמו דלעת או תפוחי אדמה. המנגנון שמאחורי התהליך עדיין לא מובן במלואו אך נהוג לחשוב שהוא יוצר תעלות זעירות על פני סיבי השריר המאפשרות למים לחדור לתוכם ביתר קלות. זה עוזר לפרק חלבונים ברקמת השריר והופך אותם לרכים וקלים יותר ללעיסה.
נימוח יותר – טעים הרבה יותר
מרכך בשר הוא מכשיר מטבח שניתן להשתמש בו כדי להפוך את הבשר לרך ונימוח יותר. הוא משמש בעיקר לבשר בקר, חזיר וכבש. ישנם שני סוגים של מרכך בשר – ידני וחשמלי. מרככי בשר ידניים עשויים ממתכת או עץ. הם מגיעים בצורות וגדלים שונים, כאשר לחלקם יש גם להב חיתוך חד בקצה. התוצאה הסופית היא שמרככי הבשר הידניים הללו משטחים את הסיבים הקשים ברקמת השריר של הבשר כך שיהיה קל יותר ללעיסה. מרככי בשר חשמליים משתמשים בלהבים כדי לטחון סיבים קשים ברקמת השריר של הבשר כך שיהיה קל יותר ללעיסה ועיכול עבור בני אדם.
מרכך הבשר הוא מוצר חובה בכל מטבח. הוא משמש לריכוך הבשר לפני בישולו. ניתן להכין מרכך בשר בבית באמצעות פטיש ומסמרים או חפץ כבד כמו סיר או מחבת. זה חיוני שיהיה אחד אם אתה רוצה לבשל את הסטייק, העוף, החזיר ושאר סוגי הבשר שלך בקלות רבה יותר.