אם הגעתם לפה סימן שאתם חובבי בישול ועדיין לא שמעתם על שיטת הבישול המהפכנית לבישול אחיד. כל הסיפור מתחיל במסעדה בצרפת, השפים חיפשו דרך לבשל כבד אווז תוך כדי דיוק מקסימלי וכמה שפחות לאבד ממנו במהלך תהליך הבישול.
שיטת הבישול לימים תקרא “סו-ויד”, בשיטה זו תוכלו לקבוע באופן מדויק מה היא טמפרטורת הבישול מה שגורם לאוכל שלכם להתבשל בצורה אחידה לגמרי.
בשנים האחרונות אנו רואים ישראלים רבים מצטרפים למהפכה הצרפתית שאגב הפכה מזמן כבר לעולמית – אז מה זה בעצם אותו סו-ויד ששיגע את העולם?
זה סיפור על שמירה של אחידות, טעמים וערכים תזונתיים
כאשר אנחנו מבשלים בוואקום בשיטת סו ויד אנו מצליחים לשמור על אחידות מלאה ועל שמירה של טעמים וערכים תזונתיים בשונה לשיטות בישול שונות לדוגמת טיגון או בישול במים.
ברגע בו אנו בוחרים לטגן את האוכל שלנו או לחילופין לבשל אותו אנו נפרדים מטעמים וערכים תזונתיים רבים במהלך התהליך.
בישול בוואקום נותן לטבח את האפשרות לקבוע מבעוד מועד ובדיוק מרשים את מידת העשייה, הצבע ואפילו המרקם של האוכל אותו הוא מכין.
בישול סו ויד: איזה סוגי מאכלים?
אנשים רבים נוטים לחשוב שבישול סו ויד מתאים אך ורק לנתחי בשר, אך זה ממש לא נכון. באמצעות שיטה זו ניתן לבשל דגים, בשר, ירקות, פירות ואף חומרי גלם אחרים מעולם הקולינריה כאשר כל אלו ישמרו את ערכם התזונתי והטעם שלהם.
מחירים זולים תמורה גדולה
אנשים נוטים לחשוב שמכשירי בישול ייעודים לשיטת בישול זו הם יקרים במיוחד, אך זה ממש לא נכון. בשנים האחרונות אנו רואים עלייה ניכרת בכמות האנשים אשר נחשפו לשיטת בישול זו וכתוצאה מכך רואים עליה ניכרת בביקוש מה שגורם למחירים לרדת באופן משמעותי ולהיות נוחים ומתאימים לכל משק בית ומטבח בישראל.
למי מתאים בישול זה?
בישול בשיטת סו ויד מתאימה לכל סוגי האוכלוסיה, מטבחים שמבשלים במסעדות גורמה דרך מסעדות בוטיק ועד הבית הפרטי שלכם.
כל אדם אשר מעט חובב בישול ורוצה ליצור אוכל ברמה גבוהה, אחידה ושמירה על כל הערכים התזונתיים שיטה זו תהיה מדהימה עבורו.
רכישת מכשיר יעודי: רק אצל כרמל דיירקט!
כרמל דיירקט היא חברה פרטית אשר נוסדה בשנת 2004 וחרטה על דגלה איכות, שירות ואמינות. במהלך השנים שירתה החברה קהלים רבים בשוק העסקי והשוק הפרטי.
החברה מייבאת ומשווקת באופן בלעדי מוצרים של המותגים והיבואנים הגדולים בעולם, ביניהם ניתן למצוא אביזרי בישול מקצועיים עם אחריות לאורך זמן.
זה הזמן שלכם להצטרף למהפכת הבישול המהפכנית ולבשל בצורה בה אתם תוכלו לקבוע את המרקם הסופי של המנה – אנו מזמינים אתכם להצטרף למהפכת הסו ויד ולבדוק אודות מכשיר ייעודי המתאים עבור הצרכים שלכם.