המקומון לציבור הדתי במודיעין
  • חדשות
    • קורונה
    • חברה וקהילה
    • חינוך
    • ספורט
  • חדשות הציבור הדתי
  • נדל"ן
    • דירות למכירה במודיעין -מכבים-רעות
    • דירות להשכרה במודיעין מכבים-רעות
  • כלכלה וצרכנות
    • תיירות ונופש
    • עצות מהמומחים
  • תרבות ופנאי
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
    • קורונה
    • חברה וקהילה
    • חינוך
    • ספורט
  • חדשות הציבור הדתי
  • נדל"ן
    • דירות למכירה במודיעין -מכבים-רעות
    • דירות להשכרה במודיעין מכבים-רעות
  • כלכלה וצרכנות
    • תיירות ונופש
    • עצות מהמומחים
  • תרבות ופנאי
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
המקומון לציבור הדתי במודיעין
  • חדשות
    • קורונה
    • חברה וקהילה
    • חינוך
    • ספורט
  • חדשות הציבור הדתי
  • נדל"ן
    • דירות למכירה במודיעין -מכבים-רעות
    • דירות להשכרה במודיעין מכבים-רעות
  • כלכלה וצרכנות
    • תיירות ונופש
    • עצות מהמומחים
  • תרבות ופנאי
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
    • קורונה
    • חברה וקהילה
    • חינוך
    • ספורט
  • חדשות הציבור הדתי
  • נדל"ן
    • דירות למכירה במודיעין -מכבים-רעות
    • דירות להשכרה במודיעין מכבים-רעות
  • כלכלה וצרכנות
    • תיירות ונופש
    • עצות מהמומחים
  • תרבות ופנאי
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
ראשי » חדשות חדש » למעלה מ- 15,000 איש בחגיגות העדלאידע במודיעין

למעלה מ- 15,000 איש בחגיגות העדלאידע במודיעין

28 בפברואר 2018

כ-15 אלף צופים וכ-2,000 צועדים השתתפו ביום שישי האחרון בעדלאידע ה-18 של מודיעין מכבים רעות, שעמדה השנה בסימן 70 שנים למדינת ישראל. התהלוכה הונגשה גם השנה לצופים עם מוגבלויות שונות, כאשר לצופים לקויי הראייה הועברה קריינות סימולטנית באמצעות אוזניות.

בעדלאידע צעדה התהלוכה הססגונית והמרהיבה לאורך רחוב עמק החולה, בהשתתפות תלמידי שכבות ד' מכל בתי הספר היסודיים בעיר ומבית הספר לחינוך מיוחד "פסיפס" – שהובילו את התהלוכה. התלמידים, שעבדו על התלבושות והמיצגים שלהם, לקחו את נושא יום הולדת ה-70 של המדינה למקומות שונים ומגוונים. כך למשל, בית ספר "אופק" התלבשו בדמותו של חוזה המדינה, בנימין זאב הרצל, והכינו מיצג ענק ממדים של דמותו של הרצל. בית הספר "האלה" הזמין את כולם לטוס אל על, "היובל" הקדיש את המיצגים לתעשיית הקולנוע הישראלי לדורותיו, בית הספר "ניצנים" יצר מיצגים המסמלים את קק"ל, בית ספר "יזמ"ה" הכין מיצגים של חברת האוטובוסים אגד, בית הספר "אלונים" התמקד באמנות הישראלית כדוגמת יצירותיו של האמן הישראלי אגם, בית הספר "ענבלים" יצר בעזרת בד ענק את מפת ארץ ישראל ובו חורים לראשי התלמידים שהציצו בכל נקודה של עיר, בית הספר "נתיב זבולון" הציג את חיל האוויר עם מיצגי מטוסים ופרחי טיס ובית הספר "אריאל" ציין את יובל 50 שנה לשחרור ירושלים, עיר הבירה. תלמידי "פסיפס", ייצגו את העיר מודיעין מכבים רעות במיצגים של סמל העירייה ושכונות העיר ועוד ועוד.

למעלה מ- 15,000 איש בחגיגות העדלאידע במודיעין. צילום: חורחה נובומינסקי

בתהלוכה ניתן היה לראות גם את הליצנים הקהילתיים של מחלקת הנוער והצעירים ואת ילדי החוגים של עמותת סחלבים, קבוצות אקרובטיקה, מחול וג'אז, וכמובן את נציגי תנועות וארגוני הנוער הרבים הפועלים בעיר. לאורך כל התהלוכה הוצגו מכוניות עתיקות כדוגמת הסוסיתא המפורסמת , ג'יפ משנת 48', אוטובוס ואמבולנס עתיקים, דמויות מודי שצעדו בתהלוכה וחברי מועצת העיר שהתלבשו כרקדני הורה ואף רקדו ריקודי עם בתהלוכה.

במקביל לצעדה, באזור פעל גם מתחם פעילויות עם מתנפחים, יריד שעשועים, סדנת "בועות של חלומות", פינת איפור ועוד. בסיום התהלוכה נהנו כ-5,000 ילדים ונוער מהזמרת נועה קירל שסחפה את הקהל במופע ממיטב להיטיה.

למעלה מ- 15,000 איש בחגיגות העדלאידע במודיעין. צילום: חורחה נובומינסקי

ראש העיר, חיים ביבס: "מדי שנה, הופכים רחובות העיר לצבעוניים ושמחים בחגיגה העירונית הגדולה של העדלאידע, והשנה הייתה זו שמחה כפולה בשל החגיגות לציון שבעים שנה למדינה. אני רוצה להודות לאלפי התושבים ולמבקרים, שהשתתפו באירוע הענק בו לקחו חלק ועמלו רבות תלמידי העיר וצוותי בתי הספר היקרים, חניכי תנועות הנוער, מתנדבים וכל הכוחות המקומיים שחברו יחד כדי ליצור את האווירה הקהילתית המיוחדת כל כך של עירנו."

>> להצטרפות לרשימת התפוצה של חדשות מודיעין וקבלת כל העדכונים ראשונים בווטסאפ, לחץ/י כאן <<

חבר המועצה ומחזיק תיק התרבות, אלעד שמעונוביץ: "שילוב הנושא של יום הולדת 70 שנה למדינת ישראל עם העדלאידע המסורתית שלנו יצר השנה אירוע צבעוני ומוצלח במיוחד, שחיבר בין רבדים שונים מתוך ההיסטוריה של המדינה ודור העתיד שאלו הילדים שלנו. תודה רבה לצוות הנפלא של אגף תרבות ואירועים וכל עובדי העירייה על אירוע מוצלח, אנחנו כבר מתכוננים לאירוע פורים בהמשך השבוע."

מנהל אגף תרבות ואירועים, אלון שמידט: "ההתרגשות וההכנות שלפני אירועי פורים מוכיחות שנה אחרי שנה את הצורך באירוע העדלאידע. ההירתמות והחשיבה של קהילות בתי הספר, הצוות החינוכי ומינהל החינוך באות לידי ביטוי בצורה מקצועית וחינוכית ועל כך תודתי. היה כיף לראות את אלפי התושבים שלנו באים ונהנים מאווירה פורימית צוהלת ולראות כיצד עברו להם שבעים שנה בשעתיים. להתראות באירועי התרבות הבאים."

לכתבות נוספות במקומונט דתי מודיעין:

הרחבת פעילות “בית אקדם”

בנט לטאוב:"אעמוד לימינך במודיעין"

 החלו העבודות להנגשת גבעת התיתורה

>> להצטרפות לרשימת התפוצה של חדשות מודיעין וקבלת כל העדכונים ראשונים בווטסאפ, לחץ/י כאן <<
מודיעין עדלאידע תהלוכה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎דתי מודיעין‎
פרשת השבוע: פרשת בהר־בחקתי
כניסה:
יציאה:
תל אביב
19:18
20:19
ירושלים
18:54
20:16
חיפה
19:07
20:20
באר שבע
19:17
20:16
טוב תודה - גננים מומלצים להקמת גינות
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

כל הזכויות שמורות

אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.
לפרטים: Avihai.ZoomAt@gmail.com

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אינטרנט אתר השבוע בני נוער בריאות ורפואה בר מצווה בתי ספר האגף לשירותים חברתיים המלצת דתילי הרב אליעזר שינוולד התנדבות חדשות בחירות 2008 חדשות הבידור חדשות הנוער חדשות העיר חדשות הציבור הדתי חדשות חסד מקומי חדשות כלכלה חידון פ"ש חיים ביבס חינוך חנוכה טיולים וטבע ילדים כתבות מד"א מודיעין מודיעין מכבים רעות מלחמת חרבות ברזל משרד החינוך נדל"ן נפתלי בנט נשים ספורט ספרים עיריית מודיעין עמיעד טאוב פארק ענבה פינת האימוץ פרשת השבוע צרכנות קהילה קורונה ראיון 4X6X8 שכונת נופים תרבות
האתרים שלנו: תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | המגזר-פורטל חדשות למגזר הדתי | מודיעין | מדינט – פורטל בריאות ורווחה | החדשות הטובות בישראל | רמת גן | בת ים - חולון | גב"ש | יש''ע:שומרון בנימין וגוש עציון | במרכז- לחברי הבית היהודי | לוד | לימודים אקדמאיים בישראל | חדשות ישראל | כפר סבא | נדל"ן
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס